Δαχτυλίδια

TIPS

Αλλάζει το μέγεθος ενός δακτύλου;

Τα δάχτυλα τείνουν να είναι μεγαλύτερα τα βράδια από το πρωί. Ο ζεστός καιρός κάνει τα δάχτυλα να πρήζονται, ενώ ο κρύος καιρός τα κάνει να συρρικνώνονται. Όταν μετράτε το μέγεθος του δακτυλίου σας, λάβετε τις μετρήσεις σε διαφορετικές ώρες της ημέρας και συγκρίνετε τα αποτελέσματα.

Τι μπορείτε να κάνετε αν ένα δαχτυλίδι αρνείται να βγει;

Αν αγοράσετε ένα πολύ μικρό δαχτυλίδι και το βάζετε με το ζόρι στο δάχτυλό σας, το να το βγάλετε μπορεί να είναι πραγματική ταλαιπωρία. Ένα δαχτυλίδι μπορεί επίσης να αρνηθεί να βγει αν το δάχτυλό σας πρηστεί λόγω βιολογικών συνθηκών. Ακολουθούν μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να το βγάλετε.

Χρησιμοποιήστε σαπούνι και νερό
Ένα διάλυμα σαπουνιού και νερού είναι συνήθως ολισθηρό, γεγονός που μειώνει την τριβή μεταξύ του δαχτυλιδιού και του δαχτύλου. Ωστόσο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ασφαλές προϊόν, όπως το σαπούνι πιάτων.

Αφαιρέστε το με ένα σπάγκο
Βάλτε το ένα άκρο ενός κορδονιού κάτω από το δαχτυλίδι σας και στη συνέχεια τυλίξτε το κορδόνι γύρω από το δάχτυλό σας μέχρι να φτάσει στην άρθρωση σας. Βεβαιωθείτε ότι είναι σφιχτό αλλά όχι πολύ σφιχτό για να σας προκαλέσει πόνο.

Ξετυλίξτε το, ξεκινώντας από την άκρη όπου το τοποθετήσατε κάτω από το δαχτυλίδι. Το δαχτυλίδι θα κινηθεί μαζί με τη χορδή, αργά. Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε τη διαδικασία αρκετές φορές για να το βγάλετε, όμως.

Αν δεν βγαίνει μετά από αρκετές προσπάθειες και σας προκαλεί πόνο, ίσως ήρθε η ώρα να πάτε στον κοσμηματοπώλη για κοπή. Η απόφαση μπορεί να είναι απογοητευτική, αλλά μερικές φορές, είναι η μόνη επιλογή. Θα κόψουν το δαχτυλίδι και θα αλλάξουν το μέγεθός του, αν θέλετε να συνεχίσετε να το φοράτε.

Περίληψη

Η μέτρηση του μεγέθους του δαχτυλιδιού σας δεν είναι δύσκολη. Δεν χρειάζεστε ειδικά εργαλεία, καθώς τα περισσότερα από αυτά είναι διαθέσιμα στο σπίτι ή στα καταστήματα. Μην κάνετε ποτέ το λάθος να παραγγείλετε ένα δαχτυλίδι αν δεν γνωρίζετε τις μετρήσεις σας, αφού οι πιθανότητες να πάρετε λάθος μέγεθος είναι πολύ μεγάλες.