1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (Αντικαταβολή)

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας.

Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει ΜΟΝΟ για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€ (χωρίς ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

  • Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

2. Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Η συναλλαγή θα διενεργηθεί με την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών που εγγυάται η Viva Wallet και υπόκειται σε αυστηρούς κανόνες εμπιστευτικότητας των στοιχείων των συναλλασσομένων. Για τον σκοπό αυτό σας ενημερώνουμε ότι θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Viva Wallet, όπου θα εισάγετε τα στοιχεία σας. Αμέσως μετά θα ενημερωθείτε για την επιτυχή ολοκλήρωση της συναλλαγής, με σχετικό μήνυμα επί της οθόνης, ενώ θα σας αποσταλεί και σχετικό email. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχουν επιπρόσθετες χρεώσεις.

Υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης με έως 4 άτοκες δόσεις, με χρήση πιστωτικής κάρτας και εφόσον το υποστηρίζει η πιστωτική κάρτα της τράπεζάς σας.

*προς το παρόν δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία με πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς.

3. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα (πληρωμή μέσω paypal ή online μέσω της Eurobank), μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK: 0026-0337-14-0200601647 / GR7102603370000140200601647

Ως αιτιολογία συναλλαγής καταχωρήστε τον Αριθμό Παραγγελίας (ID). Μετά την κατάθεση του ποσού ενημερώστε μας με email στο info@paradosiako.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που μεταφέρετε χρήματα από άλλη τράπεζα στον λογαριασμό μας, θα υπάρξουν έξοδα εμβάσματος. Θα πρέπει να επιμεριστείτε το κόστος όλων των Τραπεζών ώστε σε εμάς να μεταφερθεί το Συνολικό ποσό της Παραγγελίας σας.

Αν χρησιμοποιείτε web banking επιλέξτε την τράπεζα που επιθυμείτε παραπάνω (κάνοντας κλικ στην κάθε τράπεζα) και θα οδηγηθείτε στην αντίστοιχη σελίδα (web banking) της τράπεζας σας.

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ
ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHABANK

4. Πληρωμή με PayPal

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό PayPal (δεν είναι απαραίτητο), μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.