ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, μας εμπιστεύεστε τα στοιχεία σας. Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτή είναι μεγάλη ευθύνη και εργαζόμαστε σκληρά για να προστατεύσουμε τα στοιχεία σας και να έχετε εσείς τον έλεγχο.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου έχει ως στόχο να κατανοήσετε ποια στοιχεία συλλέγουμε, γιατί τα συλλέγουμε και πώς μπορείτε να ενημερώσετε, να διαχειριστείτε, να εξαγάγετε και να διαγράψετε τα στοιχεία σας.

Ισχύει από 22 Ιανουαρίου 2019

Αναπτύσσουμε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που βοηθούν χιλιάδες ανθρώπους καθημερινά να εξερευνήσουν και να αλληλεπιδράσουν με τον κόσμο με νέους τρόπους.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας με διάφορους τρόπους για να διαχειριστείτε το απόρρητό σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε εγγραφή για έναν Λογαριασμό στην Εικονογραφίες εάν θέλετε να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε περιεχόμενο όπως ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και φωτογραφίες ή να βλέπετε πιο συναφή αποτελέσματα αναζήτησης. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές υπηρεσίες Εικονογραφίες όταν είστε αποσυνδεδεμένοι ή χωρίς να δημιουργήσετε λογαριασμό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΕΙ Η ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θέλουμε να κατανοήσετε τα είδη πληροφοριών που συλλέγουμε όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας

Συλλέγουμε πληροφορίες, για να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες σε όλους τους χρήστες μας. Από βασικές πληροφορίες όπως η γλώσσα ομιλίας σας, μέχρι πιο σύνθετα δεδομένα, όπως οι διαφημίσεις που σας φαίνονται πιο χρήσιμες ή τα άτομα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο στο διαδίκτυο. Οι πληροφορίες που συλλέγει η Εικονογραφίες και ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούνται εξαρτάται από το πώς χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τα στοιχεία ελέγχου απορρήτου σας.

Όταν δεν είστε συνδεδεμένοι σε έναν Λογαριασμό Εικονογραφίες , αποθηκεύουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε με μοναδικά αναγνωριστικά που συνδέονται με το πρόγραμμα περιήγησης, την εφαρμογή ή τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Αυτό μας βοηθά σε ορισμένες διαδικασίες, όπως στη διατήρηση των προτιμήσεων γλώσσας σε διαφορετικές περιόδους περιήγησης.

Όταν είστε συνδεδεμένοι, συλλέγουμε επίσης πληροφορίες που αποθηκεύουμε με τον Λογαριασμό σας Εικονογραφίες, τις οποίες χειριζόμαστε ως προσωπικά στοιχεία.

Στοιχεία που δημιουργείτε ή που μας παρέχετε

Κατά τη δημιουργία ενός Λογαριασμού στην Εικονογραφίες, μας παρέχετε ορισμένα προσωπικά στοιχεία στα οποία περιλαμβάνονται το όνομα και ο κωδικός πρόσβασής σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου ή στοιχεία πληρωμής στον λογαριασμό σας. Ακόμη κι αν δεν είστε συνδεδεμένοι σε έναν Λογαριασμό στην Εικονογραφίες, μπορείτε να επιλέξετε να μας παρέχετε κάποια στοιχεία, όπως μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Συλλέγουμε επίσης το περιεχόμενο που δημιουργείτε, ανεβάζετε ή λαμβάνετε από άλλους χρήστες, όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που γράφετε και λαμβάνετε, φωτογραφίες και βίντεο που αποθηκεύετε, έγγραφα και υπολογιστικά φύλλα που δημιουργείτε και σχόλια που κάνετε.

Πληροφορίες που συλλέγουμε όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας

Οι εφαρμογές, τα προγράμματα περιήγησης και οι συσκευές σας

Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με εφαρμογές, προγράμματα περιήγησης και συσκευές που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στις υπηρεσίες της Εικονογραφίες , το οποίο μας βοηθά να παρέχουμε λειτουργίες όπως αυτόματες ενημερώσεις προϊόντων.

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε περιλαμβάνουν μοναδικά αναγνωριστικά, τύπους και ρυθμίσεις προγραμμάτων περιήγησης, τύπους και ρυθμίσεις συσκευών, λειτουργικό σύστημα, πληροφορίες δικτύου κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένων του ονόματος της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και του αριθμού τηλεφώνου, και αριθμό έκδοσης εφαρμογής. Συλλέγουμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την αλληλεπίδραση εφαρμογών, προγραμμάτων περιήγησης και συσκευών με τις υπηρεσίες μας, όπως διεύθυνση IP, αναφορές σφαλμάτων, δραστηριότητα συστήματος, καθώς και ημερομηνία, ώρα και URL συνδέσμου παραπομπής του αιτήματός σας.

Συλλέγουμε αυτές τις πληροφορίες όταν μια υπηρεσία Εικονογραφίες στη συσκευή σας επικοινωνεί με τους διακομιστές μας. Για παράδειγμα, όταν εγκαθιστάτε μια εφαρμογή από την Εικονογραφίες ή όταν μια υπηρεσία ελέγχει για αυτόματες ενημερώσεις. Εάν χρησιμοποιείτε μια συσκευή Android με εφαρμογές της Εικονογραφίες , η συσκευή σας επικοινωνεί τακτικά με τους διακομιστές της Εικονογραφίες, για την υποβολή πληροφοριών σχετικά με τη συσκευή και τη σύνδεση με τις υπηρεσίες μας. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν στοιχεία όπως τύπο συσκευής, όνομα εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, αναφορές σφαλμάτων, καθώς και εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει.

Η δραστηριότητά σας

Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητά σας στις υπηρεσίες μας. Οι πληροφορίες δραστηριότητας που συλλέγουμε ενδέχεται να περιλαμβάνουν:

 • Όρους που αναζητάτε
 • Προβολές και αλληλεπιδράσεις με περιεχόμενο και διαφημίσεις
 • Πληροφορίες φωνής και ήχου όταν χρησιμοποιείτε λειτουργίες ήχου
 • Αγοραστική δραστηριότητα
 • Άτομα με τα οποία επικοινωνείτε ή μοιράζεστε περιεχόμενο
 • Δραστηριότητα σε ιστότοπους και εφαρμογές τρίτων μερών που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας

 

Εάν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας για να πραγματοποιήσετε και να λάβετε κλήσεις ή να στείλετε και να λάβετε μηνύματα, ενδέχεται να συλλέξουμε τηλεφωνικά στοιχεία καταγραφής, όπως αριθμό τηλεφώνου, αριθμό καλούντα, αριθμό καλούμενου, αριθμούς προώθησης, ώρα και ημερομηνία κλήσεων και μηνυμάτων, διάρκεια κλήσεων, πληροφορίες δρομολόγησης και τύπους κλήσεων.

Οι πληροφορίες τοποθεσίας σας

Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία σας όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, το οποίο μας βοηθά να παρέχουμε λειτουργίες όπως οδηγίες διαδρομής.

Η τοποθεσία σας μπορεί να προσδιοριστεί κατά προσέγγιση μέσω:

 • GPS
 • Διεύθυνση IP
 • Δεδομένων αισθητήρων από τη συσκευή σας
 • Πληροφοριών εξοπλισμού κοντά στη συσκευή σας, όπως σημείων πρόσβασης Wi-Fi, πύργων κινητής τηλεφωνίας και συσκευών με δυνατότητα Bluetooth

 

Οι τύποι των δεδομένων τοποθεσίας που συλλέγουμε εξαρτώνται εν μέρει από τις ρυθμίσεις της συσκευής και του λογαριασμού σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την τοποθεσία της συσκευής σας Android χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ρυθμίσεων της συσκευής. Μπορείτε, επίσης, να ενεργοποιήσετε το Ιστορικό τοποθεσίας αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιδιωτικό χάρτη που θα σας δείχνει πού πηγαίνετε με τις συνδεδεμένες συσκευές σας.


Σε ορισμένες περιπτώσεις, η Εικονογραφίες επίσης συλλέγει πληροφορίες για εσάς από αξιόπιστους συνεργάτες, όπως συνεργάτες μάρκετινγκ που μας παρέχουν πληροφορίες σχετικά με δυνητικούς πελάτες των επαγγελματικών υπηρεσιών μας και συνεργάτες υπηρεσιών ασφάλειας που μας παρέχουν πληροφορίες για προστασία από κατάχρηση. Λαμβάνουμε επίσης πληροφορίες από διαφημιζόμενους, για να παρέχουμε υπηρεσίες διαφήμισης και έρευνας εκ μέρους τους.

Χρησιμοποιούμε διάφορες τεχνολογίες για τη συλλογή και αποθήκευση πληροφοριών, όπως cookie, ετικέτες pixel, τοπικό αποθηκευτικό χώρο, όπως αποθηκευτικό χώρο στον ιστό προγράμματος περιήγησης ή κρυφές μνήμες δεδομένων εφαρμογών, βάσεις δεδομένων και αρχεία καταγραφής διακομιστών.

ΓΙΑΤΙ Η ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Χρησιμοποιούμε δεδομένα για να δημιουργήσουμε καλύτερες υπηρεσίες

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε από όλες τις υπηρεσίες μας για τους εξής σκοπούς:

Παροχή των υπηρεσιών μας

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας, για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, όπως για να αναλύσουμε τους όρους που αναζητάτε για την επιστροφή αποτελεσμάτων ή για να σας βοηθήσουμε να μοιραστείτε περιεχόμενο προτείνοντας παραλήπτες από τις επαφές σας.

Διατήρηση και βελτίωση των υπηρεσιών μας

Χρησιμοποιούμε επίσης τις πληροφορίες σας, για να διασφαλίσουμε ότι οι υπηρεσίες μας λειτουργούν όπως προβλέπεται, όπως για την παρακολούθηση διακοπών λειτουργίας ή την επίλυση προβλημάτων που μας αναφέρετε. Επίσης χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για να κάνουμε βελτιώσεις στις υπηρεσίες μας. Για παράδειγμα, το να κατανοήσουμε ποιοι όροι αναζήτησης γράφονται λάθος συχνότερα μας βοηθά να βελτιώσουμε τις λειτουργίες ορθογραφικού ελέγχου που χρησιμοποιούνται σε όλες τις υπηρεσίες μας.

Ανάπτυξη νέων υπηρεσιών

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε από τις υπάρχουσες υπηρεσίες, για να αναπτύξουμε νέες.

Παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών, όπως περιεχόμενο και διαφημίσεις

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας σε εσάς, όπως παρέχοντας προτάσεις, εξατομικευμένο περιεχόμενο και προσαρμοσμένα αποτελέσματα αναζήτησης.

Ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας, ενδέχεται επίσης να σας εμφανίζουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις βάσει των ενδιαφερόντων σας. Για παράδειγμα, εάν αναζητήσετε τον όρο “ποδήλατα βουνού”, ενδέχεται να δείτε μια διαφήμιση για αθλητικό εξοπλισμό, όταν κάνετε περιήγηση σε έναν ιστότοπό μας που εμφανίζει διαφημίσεις.

 • Δεν εμφανίζουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις βάσει ευαίσθητων κατηγοριών, όπως η φυλή, η θρησκεία, ο σεξουαλικός προσανατολισμός ή τα δεδομένα υγείας.
 • Δεν κοινοποιούμε στους διαφημιζόμενους πληροφορίες που σας ταυτοποιούν, όπως το όνομα ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, εκτός εάν μας το ζητήσετε. Για παράδειγμα, εάν δείτε μια διαφήμιση για ένα κοντινό ανθοπωλείο και επιλέξετε το κουμπί “Πατήστε για κλήση”, θα συνδέσουμε την κλήση σας και ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο ανθοπωλείο.

Μέτρηση απόδοσης

Χρησιμοποιούμε δεδομένα για αναλύσεις και μετρήσεις ώστε να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιούνται οι υπηρεσίες μας. Για παράδειγμα, αναλύουμε δεδομένα σχετικά με τις επισκέψεις σας στους ιστότοπούς μας, για ενέργειες όπως η βελτιστοποίηση του σχεδιασμού προϊόντων. Επίσης χρησιμοποιούμε δεδομένα σχετικά με τις διαφημίσεις με τις οποίες αλληλεπιδράτε, για να βοηθήσουμε τους διαφημιζόμενους να κατανοήσουν την απόδοση των διαφημιστικών καμπανιών τους. Χρησιμοποιούμε ένα πλήθος εργαλείων για να το κάνουμε αυτό, συμπεριλαμβανομένου του Google Analytics.

Επικοινωνία μαζί σας

Χρησιμοποιούμε πληροφορίες που συλλέγουμε, όπως τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, για να μπορούμε να αλληλεπιδρoύμε απευθείας μαζί σας. Για παράδειγμα, μπορεί να σας στείλουμε μια ειδοποίηση εάν εντοπίσουμε κάποια ύποπτη δραστηριότητα, όπως μια προσπάθεια σύνδεσης στον Λογαριασμό σας από μια ασυνήθιστη τοποθεσία. Ή μπορεί να σας ενημερώσουμε σχετικά με προσεχείς αλλαγές ή βελτιώσεις στις υπηρεσίες μας. Και εάν επικοινωνήσετε με την Εικονογραφίες, θα διατηρήσουμε το αίτημά σας στο αρχείο μας ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Προστασία της Εικονογραφίες, των χρηστών μας και του κοινού

Χρησιμοποιούμε πληροφορίες για τη βελτίωση της ασφάλειας και της αξιοπιστίας των υπηρεσιών μας. Αυτό περιλαμβάνει τον εντοπισμό, την πρόληψη και την αντιμετώπιση κινδύνων απάτης, κατάχρησης, ασφάλειας, καθώς και τεχνικά ζητήματα που μπορεί να βλάψουν την Εικονογραφίες, τους χρήστες μας ή το κοινό.


Χρησιμοποιούμε διαφορετικές τεχνολογίες, για να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας για αυτούς τους σκοπούς. Χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένα συστήματα που αναλύουν το περιεχόμενό σας, ώστε να σας παρέχουν στοιχεία όπως προσαρμοσμένα αποτελέσματα αναζήτησης, εξατομικευμένες διαφημίσεις ή άλλες λειτουργίες προσαρμοσμένες στο πώς χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας. Και αναλύουμε το περιεχόμενό σας, για να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε περιπτώσεις κατάχρησης, όπως ανεπιθύμητα μηνύματα, κακόβουλα προγράμματα και παράνομο περιεχόμενο. Χρησιμοποιούμε επίσης αλγόριθμους, για να αναγνωρίσουμε μοτίβα δεδομένων.

Θα ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας, πριν χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για έναν σκοπό που δεν καλύπτεται από την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΣΑΣ

Τα προσωπικά στοιχεία σας

Μπορείτε να διαχειριστείτε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, όπως όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αριθμό τηλεφώνου.

Εξαγωγή, κατάργηση και διαγραφή των πληροφοριών σας

 • Μπορείτε να μας ζητήσετε να εξαγάγουμε ένα αντίγραφο περιεχομένου από τον Λογαριασμό σας και να σας το αποστείλουμε
 • Μπορείτε επίσης να ζητήσετε την κατάργηση περιεχομένου βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας
 • Μπορείτε να διαγράψετε ολόκληρο τον Λογαριασμό σας

 


Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να ελέγχετε τις πληροφορίες που συλλέγει η Εικονογραφίες, είτε είστε συνδεδεμένοι σε έναν Λογαριασμό είτε όχι, όπως:

 • Ρυθμίσεις προγράμματος περιήγησης: Για παράδειγμα, μπορείτε να διαμορφώσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας, ώστε να υποδεικνύει πότε η Εικονογραφίες προσθέτει ένα cookie. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας, ώστε να αποκλείει όλα τα cookie από έναν συγκεκριμένο τομέα ή από όλους τους τομείς. Μην ξεχνάτε, ωστόσο, ότι οι υπηρεσίες μας βασίζονται στα cookie για να λειτουργήσουν σωστά, όπως και για να θυμούνται τις προτιμήσεις γλώσσας.
 • Ρυθμίσεις επιπέδου συσκευής: Η συσκευή σας ενδέχεται να έχει στοιχεία ελέγχου που καθορίζουν ποιες πληροφορίες συλλέγουμε. Για παράδειγμα, στη συσκευή σας Android μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις τοποθεσίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΑΣ

Όταν κοινοποιείτε τις πληροφορίες σας

Πολλές από τις υπηρεσίες μας σάς επιτρέπουν να κοινοποιείτε πληροφορίες σε άλλα άτομα, διατηρώντας τον έλεγχο του τρόπου κοινοποίησης. Μην ξεχνάτε ότι όταν κοινοποιείτε πληροφορίες δημόσια, το περιεχόμενό σας ενδέχεται να γίνει διαθέσιμο μέσω των μηχανών αναζήτησης.

Όταν είστε συνδεδεμένοι και αλληλεπιδράτε με κάποιες υπηρεσίες μας, όπως κάνοντας σχόλια ή υποβάλοντας μια κριτική, το όνομα και η φωτογραφία σας εμφανίζονται δίπλα στη δραστηριότητά σας. Ενδέχεται επίσης να εμφανίσουμε αυτές τις πληροφορίες σε διαφημίσεις.

Όταν η Εικονογραφίες κοινοποιεί τα στοιχεία σας

Δεν κοινοποιούμε τα προσωπικά στοιχεία σας σε εταιρείες, οργανισμούς ή μεμονωμένα άτομα εκτός Εικονογραφίες, εκτός αν ισχύει κάποια από τις παρακάτω περιπτώσεις:

Με δική σας συναίνεση

Κοινοποιούμε προσωπικά στοιχεία εκτός Εικονογραφίες, όταν έχουμε τη συναίνεσή σας. Θα ζητάμε πάντα τη ρητή σας συναίνεση για την οποιαδήποτε κοινοποίηση ευαίσθητων προσωπικών στοιχείων.

Για εξωτερική επεξεργασία

Παρέχουμε προσωπικά στοιχεία στις συνδεδεμένες εταιρείες μας και σε άλλες επιχειρήσεις ή άτομα που εμπιστευόμαστε, για να τα επεξεργαστούν εκ μέρους μας, με βάση τις οδηγίες μας και σε συμμόρφωση με την Πολιτική Απορρήτου μας και τυχόν άλλα κατάλληλα μέτρα εμπιστευτικότητας και ασφάλειας. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε παροχείς υπηρεσιών που μας βοηθούν στην υποστήριξη πελατών.

Για νομικούς σκοπούς

Κοινοποιούμε προσωπικά στοιχεία εκτός Εικονογραφίες, εάν θεωρούμε, καλή τη πίστει, ότι η πρόσβαση, η χρήση, η διατήρηση ή η αποκάλυψη των στοιχείων είναι ευλόγως απαραίτητες, προκειμένου:

 • Να συμμορφωθούμε με τυχόν ισχύουσα νομοθεσία, κανονισμούς, νομικές διαδικασίες ή επιβλητέα κρατικά αιτήματα. Κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό και τον τύπο αιτημάτων που λαμβάνουμε από τις κυβερνήσεις στην Αναφορά διαφάνειας.
 • Να εφαρμόσουμε ισχύοντες Όρους Παροχής Υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της διερεύνησης πιθανών παραβάσεών τους.
 • Να εντοπίσουμε, να αποτρέψουμε ή να αντιμετωπίσουμε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο απάτες σχετικές με διευθύνσεις, ζητήματα ασφαλείας ή τεχνικά ζητήματα.
 • Να προστατεύσουμε από οποιαδήποτε ζημία τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την ασφάλεια της Εικονογραφίες, των χρηστών μας ή του κοινού, όπως απαιτείται ή επιτρέπεται από τη νομοθεσία.

Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε στοιχεία μη προσωπικής ταυτοποίησης δημόσια και με τους συνεργάτες μας, όπως εκδότες, διαφημιζόμενους, προγραμματιστές ή κατόχους δικαιωμάτων. Για παράδειγμα, κοινοποιούμε στοιχεία δημόσια για να δείξουμε τις τάσεις όσον αφορά τη γενική χρήση των υπηρεσιών μας. Επιτρέπουμε επίσης σε συγκεκριμένους συνεργάτες να συλλέγουν πληροφορίες από το πρόγραμμα περιήγησης ή τη συσκευή σας για σκοπούς διαφήμισης και μετρήσεων, χρησιμοποιώντας τα δικά τους cookie ή παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν η Εικονογραφίες συμμετάσχει σε συγχώνευση, εξαγορά ή πώληση περιουσιακών στοιχείων, θα συνεχίσει να διασφαλίζει την εμπιστευτικότητα των προσωπικών στοιχείων σας και να ειδοποιεί τους χρήστες που επηρεάζονται πριν τα προσωπικά στοιχεία μεταβιβαστούν ή αποτελέσουν αντικείμενο διαφορετικής πολιτικής απορρήτου.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΑΣ

Ενσωματώνουμε μέτρα ασφαλείας στις υπηρεσίες μας για να προστατεύσουμε τις πληροφορίες σας

Καταβάλλουμε μεγάλες προσπάθειες, για να προστατεύσουμε εσάς και την Εικονογραφίες από τυχόν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, παραποίηση, αποκάλυψη ή καταστροφή των πληροφοριών που έχουμε στην κατοχή μας, όπως με τις παρακάτω ενέργειες:

 • Χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση, για να διατηρήσουμε απόρρητα τα δεδομένα σας κατά τη μεταφορά τους
 • Παρέχουμε διάφορες λειτουργίες ασφαλείας, όπως  ο Έλεγχος ασφαλείας που σας βοηθούν να προστατεύσετε τον λογαριασμό σας
 • Ελέγχουμε τις πρακτικές συλλογής, αποθήκευσης και επεξεργασίας πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών μέτρων ασφαλείας, για την προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα συστήματά μας.
 • Περιορίζουμε την πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία μόνο σε υπαλλήλους, αναδόχους και αντιπροσώπους της Εικονογραφίες που χρειάζονται αυτά τα στοιχεία για να τα επεξεργαστούν. Οποιοσδήποτε έχει τέτοια πρόσβαση υπόκειται σε αυστηρές συμβατικές υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας και ενδεχομένως σε πειθαρχικές διαδικασίες ή σε απόλυση, εάν δεν ανταποκριθεί σε αυτές τις υποχρεώσεις.

Ευρωπαϊκές απαιτήσεις

Εάν ισχύει κάποια νομοθεσία προστασίας δεδομένων στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) για την επεξεργασία των στοιχείων σας, παρέχουμε τα στοιχεία ελέγχου που περιγράφονται στην παρούσα πολιτική, ώστε να μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας και να ζητήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση, να ενημερώσετε, να καταργήσετε και να περιορίσετε την επεξεργασία των στοιχείων σας. Έχετε επίσης το δικαίωμα να αρνηθείτε την επεξεργασία των στοιχείων σας ή να εξαγάγετε τα στοιχεία σας σε κάποια άλλη υπηρεσία.

Επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα πολιτική, βάσει της παρακάτω νομικής βάσης:

Με δική σας συναίνεση

Ζητάμε τη συμφωνία σας για την επεξεργασία των στοιχείων σας για συγκεκριμένους σκοπούς και έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συναίνεσή σας οποιαδήποτε στιγμή. Για παράδειγμα, ζητάμε τη συναίνεσή σας για να σας παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες όπως διαφημίσεις.

Όταν προστατεύουμε τα έννομα συμφέροντά μας

Επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας για τα έννομα συμφέροντά μας και εκείνα των τρίτων μερών, ενώ εφαρμόζουμε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας που προστατεύουν το απόρρητό σας. Αυτό σημαίνει ότι επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας με σκοπό:

 • Να παρέχουμε, να διατηρούμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των χρηστών μας
 • Να αναπτύσσουμε νέα προϊόντα και λειτουργίες που είναι χρήσιμα για τους χρήστες μας
 • Να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιούν οι χρήστες τις υπηρεσίες μας για τη διασφάλιση και βελτίωση της απόδοσης των υπηρεσιών μας
 • Να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας, για να παρέχουμε μια καλύτερη εμπειρία χρήστη
 • Να κάνουμε μάρκετινγκ, για να ενημερώνουμε τους χρήστες σχετικά με τις υπηρεσίες μας
 • Να παρέχουμε διαφημίσεις, για να καταστήσουμε πολλές από τις υπηρεσίες μας ελεύθερα διαθέσιμες για τους χρήστες
 • Να εντοπίζουμε, να αποτρέπουμε ή να αντιμετωπίζουμε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο ζητήματα απάτης, κατάχρησης, ασφαλείας ή τεχνικά ζητήματα με τις υπηρεσίες μας
 • Να προστατεύσουμε από οποιαδήποτε ζημία τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την ασφάλεια της Εικονογραφίες, των χρηστών μας ή του κοινού, όπως απαιτείται ή επιτρέπεται από τη νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένης και της αποκάλυψης πληροφοριών σε κρατικές αρχές
 • Να διεξάγουμε έρευνες που βελτιώνουν τις υπηρεσίες μας για τους χρήστες και από τις οποίες επωφελείται το κοινό
 • Να τηρήσουμε τις υποχρεώσεις μας απέναντι στους συνεργάτες μας, όπως τους προγραμματιστές και τους κατόχους δικαιωμάτων
 • Να συμμορφωθούμε με νομικές αξιώσεις, όπως για τη διερεύνηση πιθανών παραβάσεων των ισχυόντων Όρων Παροχής Υπηρεσιών

Όταν παρέχουμε μια υπηρεσία

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, για να παρέχουμε μια υπηρεσία την οποία ζητήσατε συμβατικά.

Όταν συμμορφωνόμαστε με νομικές υποχρεώσεις

Θα επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, όταν έχουμε τη νομική υποχρέωση να το κάνουμε. Για παράδειγμα, εάν ανταποκρινόμαστε σε μια νομική διαδικασία ή ένα επιβλητέο κρατικό αίτημα.


Εάν έχετε απορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Εικονογραφίες. Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε με τις τοπικές αρχές προστασίας δεδομένων, εάν θέλετε να ενημερωθείτε σχετικά με τα δικαιώματά σας βάσει της τοπικής νομοθεσίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πότε ισχύει η παρούσα πολιτική

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει για όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται από την Εικονογραφίες Κοιν.Σ.Επ. και τις συνδεδεμένες εταιρείες της, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών που παρέχονται σε ιστότοπους τρίτων μερών. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου δεν ισχύει για υπηρεσίες που διαθέτουν ξεχωριστές πολιτικές απορρήτου οι οποίες δεν ενσωματώνουν την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου δεν ισχύει για:

 • Τις πρακτικές διαχείρισης πληροφοριών άλλων εταιρειών και οργανισμών που διαφημίζουν τις υπηρεσίες μας
 • Τις υπηρεσίες που παρέχονται από άλλες εταιρείες ή άτομα, όπως προϊόντα ή ιστότοποι που μπορεί να περιλαμβάνουν υπηρεσίες της Εικονογραφίες, οι οποίες εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης ή συνδέονται από τις υπηρεσίες μας

Τροποποιήσεις στην παρούσα πολιτική

Κατά καιρούς αλλάζουμε την παρούσα πολιτική. Δεν θα περιορίσουμε τα δικαιώματά σας βάσει της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου χωρίς τη ρητή συναίνεσή σας. Υποδεικνύουμε πάντα την ημερομηνία κατά την οποία δημοσιεύτηκαν οι τελευταίες αλλαγές. Εάν οι αλλαγές είναι εκτενείς, θα παρέχουμε μια πιο εμφανή ειδοποίηση (συμπεριλαμβανομένης, για ορισμένες υπηρεσίες, μιας ειδοποίησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναφορικά με τις αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου).

Άλλοι χρήσιμοι πόροι

Cookie και παρόμοιες τεχνολογίες

Το cookie είναι ένα μικρό τμήμα κειμένου που αποστέλλεται στο πρόγραμμα περιήγησης από έναν ιστότοπο που επισκέπτεστε. Διευκολύνει τον ιστότοπο να απομνημονεύει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας, όπως την προτιμώμενη γλώσσα σας και άλλες ρυθμίσεις. Κάτι τέτοιο μπορεί να διευκολύνει την επόμενή σας επίσκεψη και να κάνει τον ιστότοπο πιο χρήσιμο για εσάς. Τα cookie παίζουν σημαντικό ρόλο. Χωρίς αυτά, η χρήση του ιστού θα ήταν μια πολύ πιο περίπλοκη εμπειρία.

Χρησιμοποιούμε τα cookie για πολλούς λόγους. Τα χρησιμοποιούμε, για παράδειγμα, για την απομνημόνευση των προτιμήσεων ασφαλούς αναζήτησης, για να σας προσφέρουμε πιο σχετικές διαφημίσεις, για να μετρήσουμε τους επισκέπτες που λαμβάνει μια σελίδα, για να σας διευκολύνουμε να εγγραφείτε στις υπηρεσίες μας, για να προστατεύσουμε τα δεδομένα σας ή για την απομνημόνευση των ρυθμίσεων διαφημίσεων.

Ετικέτα εικονοστοιχείων

Η ετικέτα pixel είναι ένα είδος τεχνολογίας που τοποθετείται σε έναν ιστότοπο ή στο κυρίως μέρος ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σκοπό την παρακολούθηση κάποιας δραστηριότητας, όπως τις προβολές ενός ιστοτόπου ή το άνοιγμα ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι ετικέτες pixel συχνά χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με cookie.

Προσωρινή μνήμη δεδομένων εφαρμογής

Η προσωρινή μνήμη δεδομένων εφαρμογής είναι ο χώρος εναπόθεσης δεδομένων σε μια συσκευή. Μπορεί, για παράδειγμα, να επιτρέψει την εκτέλεση μιας εφαρμογής ιστού χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο και να βελτιώσει την απόδοσή της, δίνοντας τη δυνατότητα ταχύτερης φόρτωσης του περιεχομένου.

Αρχεία καταγραφής διακομιστή

Όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, οι διακομιστές μας καταγράφουν αυτόματα τα αιτήματα σελίδας που πραγματοποιούνται όταν οι χρήστες επισκέπτονται τους ιστότοπούς μας. Αυτά τα «αρχεία καταγραφής διακομιστή» συνήθως περιλαμβάνουν το αίτημα ιστού, τη διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης, τη γλώσσα του προγράμματος περιήγησης, την ημερομηνία και την ώρα του αιτήματός σας, καθώς και ένα ή περισσότερα cookie που μπορούν να προσδιορίζουν με μοναδικό τρόπο το πρόγραμμα περιήγησής σας.