ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Το Paradosiako.gr επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Υπό κανονικές συνθήκες όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας σύμφωνα με την περιγραφή του κάθε προϊόντος και σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων από τον προμηθευτή.

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει πέρα από το κανονικό χρονικό διάστημα για διάφορους λόγους, όπως για παράδειγμα το προϊόν να έχει καθυστερήσει να αποσταλεί από τον προμηθευτή, είτε γιατί το προϊόν που παραγγείλατε έχει καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο, είτε γιατί τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα, είτε λόγο ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τη μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας. Σε οποιοδήποτε τέτοια περίπτωση η εταιρεία μας θα σας ενημερώσει εγκαίρως.

Οι παραδόσεις γίνονται με τις εταιρεία ταχυμεταφορών.

Για απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές Περιφέρειας, η παράδοση ενδέχεται να χρειαστεί 1-2 ημέρες επιπλέον.

1. Πληρωμή με Αντικαταβολή. 

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier κι εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή.

2. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Ως αιτιολογία συναλλαγής καταχωρήστε τον Αριθμό Παραγγελίας (ID) ή το Ονοματεπώνυμό σας.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK: 0026-0337-14-0200601647 / GR7102603370000140200601647

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που μεταφέρετε χρήματα από άλλη τράπεζα στον λογαριασμό μας, θα υπάρξουν έξοδα εμβάσματος. Θα πρέπει να επιμεριστείτε το κόστος όλων των Τραπεζών ώστε σε εμάς να μεταφερθεί το Συνολικό ποσό της Παραγγελίας σας.

3. Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα. 

Η συναλλαγή θα διενεργηθεί με την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών που εγγυάται η Viva Wallet.

3. Άτοκες Δόσεις

Υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης με έως 4 άτοκες δόσεις, με χρήση πιστωτικής κάρτας και εφόσον το υποστηρίζει η πιστωτική κάρτα της τράπεζάς σας.

3. Πληρωμή μέσω PayPal. 

Μεταφέρεστε αυτόματα στην πλατφόρμα ασφαλών συναλλαγών PayPal, όπου ολοκληρώνετε την διαδικασία πληρωμής χωρίς επιπρόσθετες χρεώσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ