Όλα τα προϊόντα πριν την αποστολή τους φωτογραφίζονται με ένδειξη ημερομηνίας και ώρας κατά την διαδικασία της συσκευασίας, προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για την καλύτερη επίλυση των διαφορών.

Eχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

 

Σημειώστε ότι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:

  • Επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 24620 87762.
  • Το προϊόν δεν έχει φορεθεί πέραν της δοκιμής. (Ισχύει για τα προϊόντα ένδυσης, υπόδησης, Αξεσουάρ κλπ.)
  • Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, η εγγύηση, τα εγχειρίδια λειτουργίας και η απόδειξη αγοράς, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος τους προϊόντος.
  • Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν.
  • Να μας αποστείλετε τα προϊόντα μέσω της ίδιας κούριερ που το παραλάβατε.

Παρακαλούμε φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά της. Θα σας προτείναμε να βγάλετε κάποιες φωτογραφίες των προϊόντων πριν την αποστολή, για την περίπτωση ζήτησης αποζημίωσης από την μεταφορική εταιρία.

Σας ενημερώνουμε ότι η ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Σας ενημερώνουμε ότι η ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση. Για την αντικατάσταση και οποιαδήποτε μορφής επισκευή προϊόντων, αρμόδια είναι μόνο η ίδια η αντιπροσωπεία εάν αναγράφεται στην σελίδα του προϊόντος.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, έχουμε δημιουργήσει μία λίστα με τις αντιπροσωπίες των εταιριών που συνεργαζόμαστε, ώστε να βρείτε όλες τις πληροφορίες και τα τηλέφωνα που χρειάζεστε.