ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Μετά την αποστολή του αιτήματος της παραγγελίας σας, θα σας αποσταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει, αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία παραγγελίας σας.

Το αυτοματοποιημένο αυτό ηλεκτρονικό μήνυμα, αποτελεί μόνον επιβεβαίωση ότι το αίτημα της παραγγελίας σας έχει παραληφθεί με το περιεχόμενο που αναφέρεται και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αποδοχή της παραγγελίας ή συνομολόγηση όρων πώλησης εκ μέρους της εταιρείας μας.

Εφόσον η εταιρεία μας επιβεβαιώσει τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και την ορθότητα της παραγγελίας, θα σας αποστείλουμε νέο ηλεκτρονικό μήνυμα με το οποίο θα επιβεβαιώνεται η αποδοχή της παραγγελίας.

Υπάρχει ένας σύνδεσμος ” tracking reference ” στο e-mail αποστολής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε την παραγγελία σας στο site της εταιρίας courier.

Για την ACS COURIER πατώντας ΕΔΩ
Για την ELTA COURIER πατώντας ΕΔΩ

Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να σας τα παραδώσουμε οπουδήποτε εντός και εκτός της Ελλάδας.

Τα προϊόντα παραδίδονται στη διεύθυνση του πελάτη (εφόσον η μεταφορική εταιρεία δεν απαιτεί επιπλέον χρέωση χιλιομετρικής απόστασης – Δ.Π & Α.Π).

Το Paradosiako.gr επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Υπό κανονικές συνθήκες όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας σύμφωνα με την περιγραφή του κάθε προϊόντος και σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων από τον προμηθευτή.

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει πέρα από το κανονικό χρονικό διάστημα για διάφορους λόγους, όπως για παράδειγμα το προϊόν να έχει καθυστερήσει να αποσταλεί από τον προμηθευτή, είτε γιατί το προϊόν που παραγγείλατε έχει καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο, είτε γιατί τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα, είτε λόγο ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τη μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας. Σε οποιοδήποτε τέτοια περίπτωση η εταιρεία μας θα σας ενημερώσει εγκαίρως.

Οι παραδόσεις γίνονται με τις εταιρεία ταχυμεταφορών ACS Courier και ELTA Courier.

Για απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές Περιφέρειας, η παράδοση ενδέχεται να χρειαστεί 1-2 ημέρες επιπλέον.

Εάν ολοκληρώσατε την παραγγελία σας ως επισκέπτης, και γι’ αυτόν τον λόγο δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας, εφόσον λάβετε το mail επιβεβαίωσης αποστολής αυτής.

Όταν κάνετε μια παραγγελία, λαμβάνετε δύο e-mails. Το πρώτο είναι η επιβεβαίωση λήψης του αιτήματος της παραγγελίας σας και το δεύτερο η επιβεβαίωση της αποστολής. Σε αυτό το δεύτερο mail, βρίσκεται το link που χρειάζεστε, για να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας στο site της εταιρείας.

Για την ACS COURIER πατώντας ΕΔΩ
Για την ELTA COURIER πατώντας ΕΔΩ

Εφόσον η παραγγελία σας έχει παραληφθεί, και με την προϋπόθεση ότι δεν είναι στο στάδιο της αποστολής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να αλλάξετε την διεύθυνση.

Στην περίπτωση αυτή είναι προτιμότερο να μας τηλεφωνήσετε στο 24620 87762, αντί να στείλετε e-mail.

Σημείωση: Στην ιστοσελίδα μας, παρέχεται η δυνατότητα διαφοροποίησης της διεύθυνσης χρέωσης από την διεύθυνση αποστολής, εφόσον επιθυμείτε η παραγγελία να αποσταλεί σε διαφορετικό προορισμό.

Αν θέλετε να ενημερωθείτε για τα στοιχεία της παραγγελίας σας και ποια προϊόντα επιλέξατε, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ‘Λογαριασμό’ σας και έπειτα στο “Παραγγελίες”.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για αγορές συνολικού κόστους άνω των 29€ το κόστος αποστολής είναι εντελώς δωρεάν προς όλη την Ελλάδα με την προϋπόθεση το συνολικό βάρος της παραγγελίας να μην ξεπερνάει τα δύο κιλά (2Kg).

Για αγορές προϊόντων συνολικού κόστους έως 29€, οι αποστολές επιβαρύνονται με 3,50€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, για βάρος παραγγελίας έως δύο κιλά (2Kg).

Εάν το βάρος της παραγγελίας ξεπερνά τα δύο κιλά (2Kg), τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση και υπολογίζεται αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Το συνολικό βάρος των προϊόντων κάθε παραγγελίας υπολογίζεται αυτόματα.

Τα μεταφορικά στην Κύπρο κοστίζουν 10.00€ για παραγγελίες με συνολικό βάρος έως 3Kg, έπειτα το κόστος υπολογίζεται αυτόματα βάση βάρους.

Τα μεταφορικά σε όλο τον υπόλοιπο Κόσμο καθορίζονται από τον τόπο διαμονής σας και κοστίζουν 17.50€ – 36€ για παραγγελίες με συνολικό βάρος έως 3Kg, έπειτα το κόστος υπολογίζεται αυτόματα βάση βάρους.

Η αντικαταβολή επιβαρύνεται με επιπλέον χρέωση 3,20€ για αγορές εντός Ελλάδας.

1. Πληρωμή με Αντικαταβολή. Τα προϊόντα αποστέλλονται με Courier κι εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή.

2. Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Η συναλλαγή θα διενεργηθεί με την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών που εγγυάται η Viva Wallet και υπόκειται σε αυστηρούς κανόνες εμπιστευτικότητας των στοιχείων των συναλλασσομένων. Για τον σκοπό αυτό σας ενημερώνουμε ότι θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Viva Wallet, όπου θα εισάγετε τα στοιχεία σας. Αμέσως μετά θα ενημερωθείτε για την επιτυχή ολοκλήρωση της συναλλαγής, με σχετικό μήνυμα επί της οθόνης, ενώ θα σας αποσταλεί και σχετικό email. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχουν επιπρόσθετες χρεώσεις.

Υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης με έως 4 άτοκες δόσεις, με χρήση πιστωτικής κάρτας και εφόσον το υποστηρίζει η πιστωτική κάρτα της τράπεζάς σας.

*προς το παρόν δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία με πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς.

3. Πληρωμή μέσω PayPal. Μεταφέρεστε αυτόματα στην πλατφόρμα ασφαλών συναλλαγών PayPal, όπου ολοκληρώνετε την διαδικασία πληρωμής χωρίς επιπρόσθετες χρεώσεις.

4. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε Τραπεζικό Λογαριασμό. Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Ως αιτιολογία συναλλαγής καταχωρήστε τον Αριθμό Παραγγελίας (ID). Μετά την κατάθεση του ποσού ενημερώστε μας με email στο info@paradosiako.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που μεταφέρετε χρήματα από άλλη τράπεζα στον λογαριασμό μας, θα υπάρξουν έξοδα εμβάσματος. Θα πρέπει να επιμεριστείτε το κόστος όλων των Τραπεζών ώστε σε εμάς να μεταφερθεί το Συνολικό ποσό της Παραγγελίας σας.

Αν χρησιμοποιείτε web banking επιλέξτε την τράπεζα που επιθυμείτε παραπάνω (κάνοντας κλικ στην κάθε τράπεζα) και θα οδηγηθείτε στην αντίστοιχη σελίδα (web banking) της τράπεζας σας.

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ
ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHABANK